MaxCredible MKB

Wat kan MaxCredible MKB voor u betekenen?

Met de MaxCredible MKB app beschikt uw onderneming over maximaal werkkapitaal! 

Maxcredible MKB is een zeer eenvoudige debiteurensoftware dat speciaal is ontwikkeld voor het MKB. De applicatie neemt uw gehele debiteurenbeheer over. Snellere betalingen, betere inzichten en meer tijd voor uw core business zijn uw voordelen. 

Daarnaast heeft MaxCredible geautomatiseerde koppelingen met partners die op hen beurt kunnen bijdragen aan het snel verkrijgen van werkkapitaal. Zo kunt u middels de geautomatiseerde koppelingen eenvoudig vanuit de applicatie op elk gewenst moment facturen voorfinancieren, verzekeren en aanbieden ter incasso. 

Zo blijft u ten alle tijden de baas over uw eigen geld. 

Wat heeft MaxCredible MKB u te bieden?


De MaxCredible MKB applicatie is een slimme cloud oplossing waarmee uw debiteurenproces van uw organisatie in zijn geheel wordt geautomatiseerd.

Met ruim 19 jaar ervaring in het credit management, hebben wij de applicatie zo voor u ingericht dat uw klanten op een bewezen effectieve manier en op automatsich wijze herinneringen ontvangen indien betalingen van de factuur uitblijven.

Voor uw onderneming betekend dit snellere betalingen met aanzienlijk minder inspanningen (kosten). Tevens kunt u door de plug & play structuur direct beginnen. 

MaxCredible MKB

Unieke Voordelen


Een selectie van onze Partners


Aanbevelingen

Fostered by
MaxCredible MKB